نقد و بررسی تلفن تحت شبکه یالینک مدل SIP-T53W:
تلفن تحت شبکه یالینک مدل SIP-T53W دارای بلوتوث نسخه 4.2 درونی است برای ارتباط با هدستهای بلوتوثی و همچنین برای اتصال به دستگاههای دیگر دارای تکنولوژی Wi-Fi درونی دو باندی 2.4G/5G نیز میباشد. تجهیزات ارتباطات بیسیم درون گوشی تلفن طوری انتخاب شده است که در آینده با پیشرفت بیشتر تکنولوژیهای بیسیم و تولید دستگاههای جدید بیسیم، همچنان این تلفن یک دستگاه مدرن باقی بماند و بتواند با سایر دستگاههای دیگر ارتباط بهینه برقرار کند.
- صفحه نمایش قابل تنظیم در تلفن تحت شبکه یالینک مدل SIP-T53W:
در تلفنهای SIP-T53W تغییر زاویه دید و ارتفاع پایه برای کاربر امکانپذیر و برای شرایط مختلف قابل استفاده است.
- پشتیبانی از ماژول گسترش در تلفن تحت شبکه یالینک مدل SIP-T53W:
این تلفن قابلیت استفاده از ۳ ماژول گسترش با صفحه نمایش رنگی برای ایجاد داخلیهای بیشتر را دارد. تلفن SIP-T53W از جمله نصب و راهاندازی تلفن و نصب نرمافزار پشتیبانی میکند. کاربران میتوانند از مزیتهای ماژولها، مدیریت، به روزرسانی برای تضمین استانداردسازی برنامههای کاربردی استفاده کنند.
- پشتیبانی از POE در تلفن تحت شبکه یالینک مدل SIP-T53W:
Power Over Ethernet یا PoE، مکانیزم استاندارد IEEE 802.3af است که وظیفه ارسال برق بر روی کابل شبکه CAT5 و CAT6 را بر عهده دارد. در صورتی که شما تلفنهای تحت شبکه یا دوربینهای مدار بسته تحت شبکه دارید، میتوانید با استفاده از سوئیچ PoE، تلفنهای SIP-T53W را روشن کنید.
- پورت گیگابایت در تلفن تحت شبکه یالینک مدل SIP-T53W:
تلفنهای SIP-T53W دارای دو پورت گیگابایت اترنت میباشند. در واقع مرکز تلفن مبتنی بر PBX به ازای هر داخلی از داخل سانترال یک سیم بلند تا دستگاه تلفن آنالوگ روی میز کشیده میشود. در حالی که در مرکز تلفن مبتنی بر IP-PBX کابلکشی چندانی وجود ندارند و تلفنها به پورت شبکه متصل میشوند.
- پشتیبانی از کدکهای صوتی opus در تلفن تحت شبکه یالینک مدل SIP-T53W:
تلفنهای SIP-T53W دارای کدکهای صوتی opus میباشند. انتقال صدا در شبکه VoIP با کمک کدک opus انجام میشود، فشردهسازی امواج صوتی میتواند در شرایطی که مشکل پهنای باند داریم و سرعت پایین است مؤثر باشد و پهنای باند کمتری مصرف نماید و در نتیجه میتوان چندین ارتباط تلفنی را در آن واحد انجام داد. opus بسیار منعطف است و میتوان Bitrate هر کانال صدا را بین 6 تا 256 کیلوبیت در ثانیه انتخاب کرد. هدف اصلی از طراحی کدک opus استفاده در اینترنت و کارهای تعاملی است.
- قابلیت کنفرانس سه طرفه در تلفن تحت شبکه یالینک مدل SIP-T53W:
سرویس مکالمه کنفرانس سه نفره امکانی ایجاد میکند تا مشترک در آن واحد بتواند با بیش از یک نفر مکالمه داشته و فرد سومی را هم به مکالمه دعوت کند که تلفنهای SIP-T53W دارای این قابلیت می باشند.
- کیفیت صدای HD در تلفن تحت شبکه یالینک مدل SIP-T53W:
تلفنهای SIP-T53W دارای کیفیت صدای HD میباشند. تلفنهای تحت شبکه به دلیل تکنولوژی ساخت خاص خود این قابلیت را خواهند داشت که اکو و نویز صوت را مورد پردازش قرار داده و عوامل مزاحم را در انتقال صدا به حداقل خود برسانند.
- پشتیبانی از اکانت VoIP در تلفن تحت شبکه یالینک مدل SIP-T53W:
تلفنهای SIP-T53W دارای 12 حساب VoIP میباشند. تفاوت عمده راهاندازی تلفن شبکه با گوشیهای سانترال سنتی در محل انجام تنظیمات میباشد. در تلفن سانترال تنظیمات داخلی روی کارت و یا مرکز تلفن انجام میپذیرد در حالی که تنظیمات داخلی در تلفن IP، روی خود گوشی انجام میپذیرد. این موضوع سهولت زیادی را برای جابهجایی به دنبال دارد. کاربر میتواند گوشی خود را به هر پورت متصل به شبکه، وصل نماید و همان داخلی قبلی را بدون نیاز به تنظیمات توسط کارشناسان، داشته باشد.
مشاهده بیشتر
دیدگاه خود را بنویسید